ECAMrekry - rekrytointiohjelma (nonstop)

LÖYDÄ OMAT VAHVUUTESI JA UUSI URA. Työnantaja-asiakkaamme hakevat tekijöitä sekä suorarekrytoinnin että rekryohjelman puitteissa. Jättämällä hakemuksen pääset mahdollisesti neuvottelemaan suorasta työsopimuksesta tai voit ns. ohittaa jonon rekryohjelman avulla.

Tämänhetkiset hakumme löydät täältä: https://ecam.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_LOJ&list=1&key=&rspvt=ob9ryp0oc9c84go800ko40sk008o0os

Rekrytointiohjelma antaa sinulle tärkeän myyntiargumentin työnhakuprosessissa. Hakemalla ohjelmaan saat alkuhaastattelussa valmennuksen työnhakutaitojesi ja –välineistön kehittämiseksi. Sen jälkeen ehdotamme sinua sopiviin yritysten toimeksiantoihin. Tällöin olet ehdottamamme 4-6 hakijan joukossa tai saatamme sopivaan toimeksiantoon lähettää pelkästään sinun paperisi työnantajalle. Osumaprosenttisi voittaa nousee huomattavasti.

Ohjelma on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille: pidemmän työkokemuksen omaaville senior-tehtävätason henkilöille sekä nuorille vastavalmistuneille junior-henkilöille. Yritysten antamat toimeksiannot kohdentuvat kaikkiin toimialoihin sekä kokoluokaltaan pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Tehtävämääritystä ei ole rajoitettu ja tehtävänimikkeesi voi olla esim. sihteeri, markkinointi-assistentti, markkinointipäällikkö, graafikko, tekninen myyjä, erilaiset insinööritehtävät, ict-sektorin tehtävät, kirjanpitäjä, reskontranhoitaja, talouspäällikkö, toimitusjohtaja. Mikäli osaamisesi kohdentuu toimihenkilötehtävien ulkopuolelle, asiakasyrityksemme etsivät usein myös autonkuljettajia, varastomiehiä, tuotantotyöntekijöitä jne.

Ohjelma kestää 90 työpäivää (n. 4,5 kk) painottuen yritystyöskentelyyn, jonka aikana pääset osoittamaan osaamistasi ja hakemaan yhdessä isäntäyrityksesi kanssa yhteistä hyvää. Ohjelman ajan työskentelet koulutussopimuksella. Tavoitteena on ohjelman jälkeen työllistyminen yhteistyöyritykseen, jonka etsimme rekrytointiohjelmaa varten.

Opiskelukokonaisuuden teemat:
- Oman osaamisen tuotteistaminen ja myyminen
- Ihminen organisaatiossa
- Itsensä johtaminen (15 osamodulia)

Mitä hyötyjä ohjelmasta on minulle työnhakijana ?

  • ECAM:in ohjelmien keskimääräinen työllistymisaste on 83 %. On siis hyvinkin todennäköistä, että Sinäkin saat ohjelman kautta töitä!
  • pääset antamaan näytön osaamisestasi noin 4 kuukauden yritystyöskentelyn aikana, jolloin olet työntekijänä koulutussopimuksella Sinut rekrytoinnin kautta valinneessa yrityksessä
  • luot uusia kontakteja ja verkostoidut
  • et ole työttömänä työnhakijana vaan töissä yrityksessä koulutussopimuksella

Miten voin hakea ohjelmaan ?

  • Täytä hakemus koulutukseen internet-sivuillamme www.uudetkujeet.fi
  • Esivalinnan jälkeen kutsumme Sinut haastatteluumme. Sen jälkeen pyrimme ohjaamaan Sinua yrityshaastatteluihin mukaan ilmoittautuneiden yritysten rekrytointiprosessien mukaisesti.

TOIMI NOPEASTI, VALINNAT YRITYKSIIN KÄYNNISTYVÄT SAATUAMME HAKEMUKSESI !

Yhteyshenkilöt:

Tanja Hallanaro, puh. 040 778 5665
tanja.hallanaro@ecamconsulting.fi
tanja@uudetkujeet.fi