Työnhakija

Rekryasioissa vain ykkönen voittaa.

ECAM - rekrytointipalveluissa pääset helpommin jonon ohi. Voit valita suorarekrytoinnin tai mahdollisuuksien mukaan voit käyttää rekryohjelmiemme vipuvaikutusta. Suorissa rekryissä vain ykkönen voittaa. Rekryohjelmassa olet jo mahdollisesti neljän ehdottamamme hakijan joukossa. Osumaprosenttisi kasvaa. Rekryohjelmasta löydät lisätietoja Turun ohjelmakohtaisilta hakusivuiltamme.

Tämänhetkiset hakumme löydät täältä: https://ecam.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_LOJ&list=1&key=&rspvt=ob9ryp0oc9c84go800ko40sk008o0os

ECAMin rekrytuotteet on jaettu kahteen kategoriaan: juniorit ja seniorit.

Junioreita ovat ne työnhakijat, jotka ovat valmistuneet valitsemistaan jatko-opinnoista eli ovat tällä hetkellä ns. täyskoulutettuja. Koulutukseltaan he ovat merkonomeja, tradenomeja, insinöörejä, kauppatieteen maistereita jne … Monet heistä etsivät ensimmäistä koulutusta vastaavaa työpaikkaa.

Senioreita ovat ne työnhakijat, joilla on takanaan pitkä työkokemus erilaisista toimihenkilö- ja asiantuntijatehtävistä. Koulutukseltaan he ovat junioreiden kaltaisia eli merkonomeja, tradenomeja, insinöörejä, … He etsivät tällä hetkellä uusia haasteita työmarkkinoilta.