ECAMrekry - rekrytointiohjelma (nonstop)

YRITYKSEN SUURIN VOIMAVARA ON OIKEAT TEKIJÄT

LÖYDÄ PARHAAT OSAAJAT ECAM CONSULTING OY:N REKRYTOINTIOHJELMIEN AVULLA!
Työnantaja – onko sinulla akuutti henkilöstötarve yrityksenne työtehtäviin ? Vai olisiko aika käynnistää visiosi mukainen projekti - tekemätön työ - jota olet aina miettinyt, että sen voisi suorittaa jos löytyisi oikea kustannusmatematiikka ?

Jättämällä toimeksiannon rekryohjelmaamme voit haun aikana päättää, etenettekö suorarekrytoinnin vai rekryohjelman puitteissa. Plussia ja miinuksia löytyy molemmista vaihtoehdoita. 

ECAMrekry – rekrytointiohjelma on ratkaisu kysymyksiisi. Mahdollistamme sinulle kustannustehokkaan aloituksen. Valitsemanne työntekijä työskentelee yrityksessänne 90 työpäivää. Tuolta ajalta ette maksa palkka- ja henkilösivukuluja. Ohjelman jälkeen teette yhdessä työntekijäkandidaattinne kanssa päätöksiä yhteistyön jatkumisesta työsopimuskäytäntöjenne mukaisesti.

Ohjelmamme on toimialariippumaton. Meiltä löytyy toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin sekä junior-tason vastavalmistuneita koulutettuja että senior-tason pidemmän työkokemuksen ja laajan kokemustaustan omaavia henkilöitä. Työnhakijoilla on pääsääntöisesti opistotason koulutus tai korkeakoulututkinto. Henkilöt sijoittuvat teillä erilaisiin toimihenkilö- tai asiantuntijatehtäviin: tehtävänimikkeinä mm. sihteeri, asiakaspalvelutehtävät, markkinointiassistentti, markkinointipäällikkö, tekninen myyjä, graafikko, kirjanpitäjä, reskontranhoitaja, talouspäällikkö, insinööri-tehtävät, ict-tehtävät, controller, jne jne. Meiltä löytyy myös tekijöitä suorittavan tason työtehtäviin: autonkuljettaja, varastotehtävät, tuotantotyöntekijät, jne.

Hakuprosessimme toimii seuraavasti:
- esihaastattelemme pääsääntöisesti kaikki meille ilmoittautuvat työnhakijat
- määrittelette ilmoittautumislomakkeella toimeksiantonne (haettavan tehtävämäärityksen)
- ehdotamme teille esim. 4-6 sopivaa kandidaattia
- etenette omien rekryprosessienne mukaisesti haastatteluihin
- teette henkilövalinnan
- aloitatte 90 työpäivän ohjelmajakson
- sitoudutte ohjelmamaksuumme 4500 eur + alv
- ette maksaa ohjelma-ajalta työntekijäkandidaatin palkka- ja henkilösivukuluja
- sovitte ohjelman päättymisen jälkeen, jatkatteko yhteistyötä

Miksi ECAM ?

- Ohjelma toimii niin kuin nonstop-ohjelman pitää toimia. Kerrotte vain aloituspäivän ja hoidamme paperit kuntoon. Meillä ei ole yhteisiä aloituspäiviä ryhmille.
- Olemme joustavia ja ymmärrämme yritystyöskentelyn tärkeyden.

Kustannukset

Yrityksen osallistumismaksu on 4500 € + alv.

Yhteyshenkilöt:

Tanja Hallanaro, puh. 040 778 5665
tanja.hallanaro@ecamconsulting.fi
tanja@uudetkujeet.fi